Medlem

Københavnerturen sep. 09

 

Pensionister på tur til København den 9.9.09  (beskrivelse og billeder)

Den 9.9.09 kl. 7.30 blev kursen sat mod København med 50 forventningsfulde deltagere.

Programmet var tilrettelagt således, at  vi skulle nå at se Gobelinerne på Christiansborg Slot og overvære en metrokoncert i DR Koncertsalen. Uden mad og drikke, dur helten ikke!!! Så selvfølgelig havde vi arrangeret både formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe samt aftensmad.

Første stop var netop formiddagskaffen på Monark lige før Storebæltsbroen. Vi havde bestilt rundstykker og kaffe i forvejen, så vi kunne bare sætte os ved bordene!

Herefter gik turen videre direkte til Vandkunsten 12, hvor frokosten blev indtaget i DLF’s kantine  - restaurant Reinwald!!  

Efter en flot og oplevelsesrig rundvisning i nogle af gemakkerne samt Gobelinerne på Christiansborg gik turen til cafeen i Skuespilhuset, hvor der ventede os kaffe og den dejligste kage! Her kunne vi nyde udsigten til bl.a. Operaen. 

Turen gik herefter videre til DR Koncertsalen. Her overværede vi opførelse af Bethovens 7. symfoni. En fantastisk oplevelse at være i koncertsalen. Vi oplevede chefdirigent Thomas Dausgaard på bedste vis få sin fortolkning af musikken formidlet ud til orkestret.

Turen gik så hjemad - via Køge, hvor vi spiste aftensmad på Hotel Juels Kro. 

Man skulle så tro, at der var stille i bussen hjemad. Men nej nej. P 3 sendte landskamp ud i æteren - så det kunne vi da lige høre med på!

 Vi ankom til Hammel ca. kl. 23.30 –  - godt mættet af en indholdsrig dag.